Hvordan møte dagens

mattrender?

• Vegansk og vegetar
• Bærekraftig kjøttalternativ
• Plantebasert og naturlig
• Proteinrike næringsmidler
• Lavallergen og glutenfritt
• Sunt kosthold

Erteprotein og ertemel kan hjelpe næringsmiddelindustrien med å møte disse trendene.

Lang erfaring

AM Nutrition har lang erfaring innenfor matindustrien og kan bidra med produkter og teknisk støtte innen produktutvikling.

God helse

Erter har en rekke gode helsemessige egenskaper. Dette er primært på grunn av egenskapene til stivelse, høyverdig protein, fiber, vitaminer, mineraler, samt fytokjemikalier som har en antioksidant effekt.

Fordeler

• Naturlig og bærekraftig
• GMO fritt
• Glutenfritt
• Høy funksjonalitet
• Medium – lav glykemisk indeks
• Lavt innhold av mykotoksiner
• Lavt innhold av antinæringsstoff

Erter står ikke på listen over allergifremkallende produkt. Alle våre produkter er også tilgjengelig sertifisert økologisk.

AMNs visjon er −The natural and sustainable way. FNs 17 bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for en bærekraftig fremtid. Gjennom vår virksomhet understøtter vi disse målene.

Vi bidrar gjerne med våre erfaringer!